Országos regatta, teniszverseny és egy emlékezetes futás az oroszlánoknál

Aki volt már az évről évre megrendezett  Lions regatta és teniszversenyen mindég nagyszerűen érezhette magát, s a jó társaság mellett a sport teljesítmények is figyelemreméltók szoktak lenni.





A  vitorlázni tudók abban vetélkednek, hogy ki a jobb és ki az ügyesebb a teniszezők pedig a nagy meleg ellenére is öldöklően küzdenek az előkelő helyezésekért.

így volt ez 2017. június 16-17-18.án is Balatonföldváron és az idei év különlegessége, volt hogy a LIONS világmozgalom 100 éves jubileumára  Balogh Sándor LC Sopron alelnöke

fantasztikus sportteljesítményre vállalkozott és lefutott a Balaton körül 100km-t ,hozzá  egyénileg csatlakoztak különböző távokon a LIONS tagok és családtagjaik. Így megvalósult az együttfutás a neves esemény emlékére.


A befutókat égő fáklyákkal várták a többiek és elénekelték a magyarországi LIONS himnuszt. Fantasztikus sport teljesítmény volt ez Balogh Sanyitól és a többiektől. Köszönjük!

De vissza a versenyekhez: A vitorlás regattán részt vettek a régi megszokott mancsaftok, de újak is jelentkeztek. A  benevezett hajókat szakember oroszlán  szkíperek irányították nagy biztonsággal.

Akik részt vettek a versenyen felejthetetlen élményt szereztek.

Ám klubunkat most is a teniszverseny hozta lázba és szép számban neveztünk páros és egyéni számokban. Az egyéni és páros versenyek  mellett

csapat győztest is hirdettek  az egyéni es a páros eredmények alapján, s ki más nyerhette „ChampLion” vándorserleget mint a Szeged Első Lions Klub. Köszönhető ez Bohács Zsolt oroszlántársunknak aki mind egyéniben mind pedig párosban Mányi Józseffel az oldalán első helyezést ért el. Így visszaszereztük a tavaly ideiglenesen Győrbe került vándorkupát. Új elnökünk Kővári Árpád nagy büszkeséggel emelte magasba.


Ám ez a rendezvény sem volt öncélú mert a közösség vendégül látta a minket meglátogató a velencei Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon es Gyermekotthon gyermekeit  akik ezen túl  részt vettek egy hajókiránduláson is.


Szines színfolt volt idén, hogy az LC Lady Viktoria oroszlánjainak  szervezésében ingyenes hallásvizsgálati , mérést végeztek az önként jelentkezőknek.

Köszönjük a szervezést Boronkay Gusztáv fáradhatatlan szervezőnek és segítőinek.




 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés