Rendhagyó Lions Ülés!

A Szeged Első Lions Club (SZELC)minden hónap első szerdáján tartja szokásos ülését ahol döntenek a szervezeti életről, rendezvényekről ,adománygyűjtésről, s az adományozásról. Ezek a SZELC ülések zárkörűek, és emlékeztetők, jegyzőkönyvek készülnek a döntésekről,s azokat nem szoktuk nyilvánosságra hozni.



Most mégis egy elmúlt rendhagyó ülésről tudósítunk,melynek az az apropója, hogy tagunk(jelenlegi alelnökünk) kivitelezői fővállalkozásában jórészt EU forrásokból elkészült az új KLINIKAI tömb Szegeden.



Az első műszaki átadást követően elnökünk Varga Endre professzor és alelnökünk Nemesi Pál kíséretében a SZELC tagjai és a családtagok megtekinthették az objektumot. Grandiózus látványban volt részünk, s láthattunk egy olyan modern egészségügyi intézményt mely már a XXI. század igényeinek is megfelel.



A modul rendszerű műtők, a szállodai minőséget idéző kórtermek, a technikai felszerelés, energetikai ellátórendszer gépészete ámulatba ejtette az érdeklődőket.

Pál Attila professzor az SZTE Egészségügyi Centrumának igazgatója joggal mondta a tagoknak, hogy Szeged egészségügyi létesítményeinek zászlós hajójává válik ez a nagyszerű intézmény.



Gratulálunk a megálmodóknak, tervezőknek, kivitelezőknek, s azoknak az egészségügyi kollégáknak akiknek igény megfogalmazása nélkül nem jöhetett volna létre az új klinikai tömb.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés