Új elnöke van a Szeged Első Lions Klubnak!

Ha június akkor láncátadó,ezt már tudják a szegedi Lions klub tagjai, most azonban május 30.-án történt meg ez a rituális esemény. Ilyenkor a leköszönő elnök értékeli az elmúlt év munkáját, s bevallja mit sikerült s mit nem megvalósítania programjából. Szerencsére meghiúsult program nem volt Dr. Varga Endre elnöki évében, ami köszönhető az elnöknek, a vezetőségnek, de különösen a klub tagjainak.


Nem is fukarkodott az elnök dicséretekkel és elismerésekkel. Mint ahogyan már Varga elnök úrtól megszoktuk, Ppt.-s vetítésében bemutatta az egész év eseményeit. Tréfás,de találó”oroszlános” ajándékaival és ahhoz kapcsolt üzeneteivel , pedig a klub aktív tagjait ismerte el. Az est fő eseménye persze az elnöki lánc átadása volt, melyet Nemesi Pál a Ferroép Zrt. vezérigazgatója vett át.


Rövid program beszédében a klub élet további aktivizálását ígérte,s azt, hogy jobban fogunk ezután támaszkodni közel 15 éves értékeinkre és családi hagyományainkra. A család passzív bevonása eddig is megtörtént az egyes rendezvényeken ,de most a családtagok aktív munkáját is bevonjuk tevékenységünkbe. Jótékonysági rendezvényeink mellett építeni fog a tagok kreativitására és családszeretetére. Már most több közös programról tett említést, olyanról például mint az óév búcsúztatása és újév köszöntése. Az új elnök még nagyobb elhivatottságot,több munkát,nagyobb szorgalmat vár el a klub minden egyes tagjától, s nem csak az egyes emberek szervező készségére, hanem a közösség erejére is építeni akar. Kérése az ott lévő tagok szimpátiájával találkozott, melynek reméljük kézzel fogható eredményei is lesznek. A fő cél persze továbbra is a gyengék,elesettek,rászorultak támogatása lesz.


Az est további része a zenés mulatságé volt melyet a Sport and Life által főzött és felszolgált finom vacsora előzött meg,a borokat most is Vámosi Lukács oroszlán válogatta nagy gonddal és hozzáértéssel.


A Péter Pán együttes  pedig a tőlük szokásos magas színvonalon szolgáltatta a talpalávalót a Gellért szabadidő Központban. Köszönjük SZELC tagok áldozatos munkátokat!



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés