Sikeres volt a 2016-os szegedi Lions bál!

Már megszoktuk, hogy februárban a „bálok bálja” a Lions bál az egyetem Tanulmányi és Információs Központjában kerül megrendezésre. A szegedi oroszlánok az idén a bál alkalmával 5.3 millió forintot osztottak ki adományként az arra rászorult szervezeteknek, családoknak. Az idén két szervezet a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Szemészeti Klinikája és a nagycsaládokat segítő Védőnői Alapellátási Egység volt az a két kiválasztott szervezet, akiken keresztül kézi rafakto-keramétert, szemüveg utalványt, tartós élelmiszereket és háztartási cikkeket juttattatnak el a rászorulóknak.



Novák Gyula a soros elnök adta át az utalványokat, melyeket a szervezetek vezetői a nagyközönség előtt köszöntek meg a rászorulók nevében.


A klubelnök külön is kitért köszöntő beszédében arra az áldozatkészségre melyet a bálozók és a támogatók nyújtottak az est alkalmával. 21 szervezet és közel 300 ember társadalmi kötelezettségvállalásával sikerült az adományt összegyűjteni.



Részt vett a rendezvényen a Halbritter alapítvány képviselője Judit asszony valamint István Zsolt  a Magyarországi Lions Klubok kormányzója is, aki elismeréseket nyújtott át a szegedi klub két tagjának.


Dr. Varga Endre past president, elnöksége alatt kifejtett szorgalmas munkájáért, de különösen az újraélesztő gépek beszerzéséért és üzembe helyezéséért kapta meg az elnöki elismerést. Dr. Kolozsvári Lajos, aki szintén a klub past presidentje a szemszűrő szolgálatban kifejtett áldozatos munkájáért kapta meg a kormányzóság elismerését. A kormányzó itt jelentette be, hogy klubunk talán legismertebb past presidentje és a mozgalom past kormányzója Németh István megkapta a legmagasabb nemzetközi elismerést a Melvin Jones díjat.(bővebben itt olvasható): http://webradio.hu/hirek/belfold/nivos_kituntetest_kapott_nemeth_istvan_a_szeged_elso_lions_club_korabbi_elnoke



Az elismerések és adományok átadása után a műsorok következtek Fehérvári Liza fiatal énekesnő programja után Tóth Vera nívós előadása már a vacsora előtt megmozgatta a nagyérdeműt, bizonyítván azt, hogy Vera nem csak Magyarország legjobb hangú és egyik legtehetségesebb énekesnője, hanem finom humora is páratlan.



A vacsorát a Sport and Life szerviz szolgáltatta, a Gellért major alapanyagaiból. A nívós borokról szekszárdi és tokaji borászok gondoskodtak. A bál kísérőprogramjait is elismeréssel nyugtázták a tagok és vendégeik.
A zenét Várkonyi Tibi és a Sway zenekar adta fáradhatatlanul. Az igazán reprezentatívan feldíszített TIK-et úgy hagyták el hajnalban a bálozók, hogy a szórakozás mellett ismét tudtak segíteni a sok rászorultnak.


Köszönjük Oroszlánok, jövőre veletek ugyanitt találkozunk!

A báli fotók itt tekinthetők meg:


http://ffc.hu/galeria/2016/lions-bal-2016-riport-1
http://ffc.hu/galeria/2016/lions-bal-2016-riport-2
http://ffc.hu/galeria/2016/lions-bal-2016-mutermi-1
http://ffc.hu/galeria/2016/lions-bal-2016-mutermi-2
http://ffc.hu/galeria/2016/lions-bal-2016-mutermi-3

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés