Lions-Rotary teniszverseny a GELLÉRT Szabadidőközpontban Szegeden

Ha sport akkor Rotarysták és Lionsok!



Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Szeged Első Lions Klub a Lions-Rotary teniszversenyt. Szereplők a szokásosak ,a Rotary klub Szabadkáról a Szentgyörgyi Albert Rotary Klub Szegedről és természetesen a házigazdák. A festői környezetben elhelyezkedő tenisz stadionban az őszi napsütés jótékony sugarai által mosolygóssá váló sport emberek gyülekeztek a páros teniszverseny sorsolásán szeptember 28.-án 9.00 órakor.





A húsz sportembert 10 párossá szervezte a vak szerencse, s 3 csoportban indultak el a versenyek. A mérkőzéseken barátok, családtagok de a szabadkai és szegedi Rotary klubok elnökei is szurkoltak az amatőr sporiknak akik igazán kitettek magukért. Nem volt elveszett labda, s a párosok biztatták egymást egy-egy hiba vagy nyerő ütés után.




A döntőbe négy páros jutott, ahol a lebonyolítás szabályai szerint az elődöntő győztesei jutottak a döntőbe. A Tamás- Szeri páros hatalmas küzdelemben vívta ki a döntőbe jutást a Klivényi-Domonkos csapat ellen, míg a másik ágon a Kővári-kocsis páros vívta ezt ki a Dancsik - Mányi együttesel szemben. A döntő nagyon izgalmasan alakult a Tamás- Szeri páros csak rövidített játékban tudta kivívni a győzelmet a Kővári-Kocsis duó ellen.




Kapta is a tréfás gratulációkat  Szeri oroszlán aki kétségkívül nagyon szerencsés volt a pár sorsolás tekintetében, hiszen Tamás Zoltán a Szabadkai Rotary klub tagja tényleg más dimenzióban teniszezik mint a résztvevő versenyzők többsége. A tenisz persze ilyen minden párosban  kell valakinek asszisztálni  az irányító játékosnak, s ezt a feladatot  a sok zrikát kapó másod játékos jól megoldotta. Az eredményhirdetés és a közös ebéd jó hangulatban telt el, bizonyítván azt az igaz gondolatot, hogy „Csak ép lélekben lehet ép test”! Köszönet a helyet adó Gellért Ákos oroszlánnak a főszervező Kővári Árpád oroszlánnak,és Varga Endrének a Szeged Első Lions Klub elnökének.



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés