Hinni kell , hogy a kis segítség is sokat számít..

A Szegedi Lions Klub/SZELC/ minden évben kisebb vitát rendez arról, hogy érdemes-e a jótékonyság azon formáját választani, a Karácsonyi vásáron a szegedi Korzón felállított pavilonban- forralt borral és süteményekkel kínálva a vásárlókat, nézelődőket- ,azzal a céllal,hogy adományokat gyűjtsön. Végül mindég a jó érzés a segíteni akarás és a várható közös élmények döntenek, s ott vagyunk! Tesszük ezt azért, mert hiszünk benne, hogy a kis adomány is adomány, s ösztönözni kell azokat az embereket is a jótékonykodásra ,akiknek ez eszükbe sem jut.

Mert hiszünk abban, hogy minden embernek át kell éreznie azt a katarzist, hogy Krisztus születése alkalmával a szent ünnepeket megelőzően adni jó és érdemes.

Mert tudjuk, hogy sok embernek csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy higgyen abban , miszerint a legkisebb segítség is sokat számít. Mi ezt megkíséreljük minden évben megtenni több-kevesebb sikerrel,de tiszta szívvel és őszintén. Nem erőszakoskodunk ha valaki elfogadja azt amit adunk egy forral bort vagy süteményt, de elmulasztja a jótékonysági kasszába adományát bedobni. Abban biztosan vagyunk ,hogy ezeket az embereket is megérinti a szeretet és odaadás. Odaadás a gyengékért az elesettekért,de azokért is akik bármi okból is,de segítségre szorulnak.



Hagyományosan most is a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány önkénteseivel gyűjtöttük a forintokat, s boldogok voltunk, miután közel fél millió forint összejött a 3 hétvégén ,hogy az új mentőautójuk további felszereléseihez hozzájárulhattunk.



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés