Mező Misi és az MCL meghódította a LIONS tagok és családtagjaik szívét! Nagy sikerű koncert a Szegedi Nemzeti Színházban

Egy különleges kísérlet miatt izgultak a SZELC tagjai november 18.-án , mert első  alkalommal szerveztek olyan rock koncertet, ahol Magyarország egyik legsikeresebb csapata a Magna Cum Laude lépett fel. A SZELC persze már 13. alkalommal szervezett koncert programot, de eddig a hazai rock, a múlt nagyjai léptek fel akik fellépése minden esetben sikert ígért. Így lépett fel Zorán Presser,Koncz Zsuzsa,Bródy, Charlie,Demjén, Somló,Fenyő, de Sebestyén Márta vagy Benkó sem hiányzott a palettáról. Most azonban álmodtak egy nagyot a tagok és meghívták az MCL-t.


Telitalálat volt, nemcsak azért mert a jegyeket szinte napokon belül elkapkodta a publikum, hanem azért is, mert a zenekar produkciója olyan zenei élmény volt, ami páratlan. Ez az együttes tudta,hogy mi való egy színházba s a szinte akusztikus hangzásokat biztosító felszerelés páratlan minőséget adott. Maga a zenekar pedig számait és előadás módját tekintve elkápráztatta a hallgatóságot. Mező Misi a zenekar front embere pedig olyan lelkiségről tett tanúbizonyságot, amit még nem tapasztalt Szegeden senki a hazai sztároktól. Összekötő szövegei, stílusa egy olyan ember lelkéről adott képet, amely oldaláról Misit nem igen ismertük. Érzékenység,intelligencia,és elegancia. Ezzel a három szóval jellemezhetjük a bandát. A sok MCL sláger mellett arra is figyeltek, hogy új vagy eddig ismeretlen számokkal is bűvöljék a közönséget. Amikor pedig a „vidéki sanzon” MCL slágerbe kezdtek bele, - Misi szokása szerint végigjárta a közönséget- a férfiakkal kezet fogott, a hölgyeknek pedig puszit,vagy kézcsókot nyomott, szinte felrobbant a ház. Még arra is figyelt, hogy néhány szüleikkel megjelenő kisgyermekeket is megcirógasson.



Csupa szív ember mondták a koncert után a résztvevők, s valóban az Ő is és társai is, s ezt azzal is bizonyították, hogy 100 ezer forintot ajánlottak fel az est bevételét fogadó alapítványnak. Ilyen még nem volt,ez a gesztus mindenki szemébe könnyet fakasztott. Az már csak hab volt a tortán, hogy a zenekart a közönség a koncert végén nem akarta leengedni a színpadról. Öröm volt nézni, a Színház előterében ahol az együttes dedikált,  még az idősebbek is fontosnak tartották, hogy a zenekar tagjaival kezet fogjanak vagy megsimogassák őket. Gratulálunk MCL és köszönjük Szabó András úrnak is az együttes menedzserének ,valamint a Szegedi Nemzeti Színház munkatársainak.


Varga Endre a SZELC elnöke bejelentette a koncert bevételét a „Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítványnak” ajánlja fel a klub. Köszönjük szegedi oroszlánok!

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés